Video – Leer meer over Meridian Engineering Document Management Software

Waar lopen asset owners tegenaan?

Als bedrijf wilt u zo efficiënt, veilig en economisch mogelijk werken, maar gedurende de dagelijkse werkzaamheden kunnen er ontzettend veel problemen ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ongeplande shutdowns, reparaties, ongevallen, onvolledigheid betreft informatie, defecten aan apparatuur en meer. De impact die deze problemen kunnen veroorzaken kunnen immens groot zijn. Onderstaande punten geeft de impact van deze problematiek weer:

  • Miljoenen euro’s die verspilt worden
  • Boetes en rechtzaken
  • Gevaarlijke werksituaties voor werknemers
  • Rampen in de omgeving
  • Zorgen om de openbare veiligheid
  • Reputatieschade

Meridian Document Management Software

Het doel van Meridian is om deze fouten en problematiek te voorkomen en dit niet in de weg te laten staan van de doelen van uw organisatie.

Meridian ontwikkelend software dat helpt bij het managen van documenten en informatie gedurende de gehele asset lifecycle. Dit helpt organisaties onder andere met het volgende:

Controle

Bedrijven zijn altijd in controle doordat het Document Management Systeem Single Point of Truth waarborgt. Belanghebbende zullen altijd werken met de meest recente versie van documenten, tekeningen of overige data.

Centraliseren

Gecentraliseerd werken vanuit één lijdend systeem, waarin data en kennis maar op één plek opgeslagen kunnen worden. Single Source of Truth zorgt voor structuur en betrouwbaarheid binnen de werkzaamheden en documentstromen.

Complaint

Meridian draagt zorg voor data integriteit en staat in het teken van het behouden en beschermen van de juistheid en consistentie van data. Data integriteit draagt bij aan het bewijs van controle bij audits.

Aligned

De Document Management Software maakt samenwerkingen tussen verschillende afdelingen mogelijk, inclusief het beheren van gelijktijdige engineering, externe aannemers en gegevensoverdrachten.

De software is ontwikkeld op jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis. Meridian is de perfecte oplossing voor een brede groep van asset owners. Onderstaande video laat meer zien over de voordelen van Meridian.

en