As-built Tekenwerk

As-Built tekenwerk

CAD Tekenwerk voor Asset Owners 

Vector Eyes speelt een cruciale rol in het ondersteunen van Asset Owners bij het up-to-date houden en verbeteren van hun technische tekeningen door middel van As-Built tekenwerk. Als een betrouwbare partner begrijpen we het belang van accurate en actuele technische documentatie voor het effectieve beheer en onderhoud van kostbare assets.

Of het nu gaat om het bijwerken van bestaande tekeningen, het creƫren van nieuwe tekeningen na renovaties of inspecties, of het assisteren bij het digitaliseren van uw technische documentatie, Vector Eyes staat klaar om te ondersteunen. Wij begrijpen dat een goed onderhouden en geactualiseerd tekeningenbestand de sleutel is tot efficiƫntie, veiligheid en compliance binnen uw operaties.

Met Vector Eyes kunt u erop vertrouwen dat uw technische tekeningen altijd up-to-date en nauwkeurig zijn, waardoor u tijd, geld en moeite bespaart, terwijl u de prestaties en levensduur van uw assets optimaliseert. Samen werken we aan een solide basis voor succes in assetbeheer.

Onze As-Built tekenaars ondersteunen u bij:

  • Verwerken van rood/ groen/ blauw sets
  • Opnieuw opzetten van technische tekeningen
  • Analoge tekeningen omzetten naar DWG-formaat.
  • PDF, JPG en Tif etc. omzetten naar DWG-formaat
  • Aanvraag en oplevering conform transmittals

Wij zijn voor vele Asset Owners het vaste tekenbureau, maar worden ook veelvuldig ingeschakeld voor losse tekenwerk projecten.

Benieuwd naar wat Vector Eyes voor u kan betekenen op het gebied van As-Built tekenwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.  

en