Project Handover

Project Handover

Asset Owners hebben vele soorten contractors die verschillende werkzaamheden voor hen verrichten. Iedere contractor dient na de afronding van een project alle projectdocumentatie op te leveren aan de Asset Owner. Echter heeft de Asset Owner in vele gevallen strikte richtlijnen betreffende het opleveren van projectdocumentatie. Het gereedmaken van deze projectdocumentatie conform de richtlijnen van de Asset Owner is voor vele contractors tijdrovend en kan als lastig worden ervaren.

Vector Eyes ondersteund contractors en Asset Owners bij deze project handover en nemen deze overdracht en oplevering van documenten uit handen.

Project handover uitbesteden

Wat doet Vector Eyes bij het uit handen nemen van de project handover:

  • Het gereed maken van alle projectdocumentatie conform de richtlijnen van de opdrachtgever. Denk hierbij bijvoorbeeld het opvragen van nieuwe documentnummers, classificatie, verzamelen van metadata, het omzetten naar Smart PDF en het opzetten van transmittels etc.
  • Onderhouden van het contact met de Document Control verantwoordelijke van de opdrachtgever. Wij verzorgen de communicatie, de aanvragen van documentnummers en nemen de richtlijnen door, mocht dit benodigd zijn. Daarnaast wordt er uiteraard contact onderhouden betreffende de oplevering van de documenten.
  • Vector Eyes levert uw projectdocumentatie op aan de opdrachtgever en dragen zorg voor een gestroomlijnde oplevering en afronding middels transmittels etc.

Wij beheren de technische documenten van vele Asset Owners en hebben daardoor de kennis en expertise ontwikkeld rondom de richtlijnen en wensen vanuit de Asset Owners met betrekking tot de oplevering van de technische documenten. Dit maakt het mogelijk dat Vector Eyes zorg kan dragen voor een gestroomlijnde en efficiƫnte oplevering uit naam van de contractor.

en