Opslag en overslag

Opslag en overslag

Om niet alleen de kosten per beweging, kubieke meter of ton zo laag mogelijk te houden, maar ook de beheerkosten van het terrein en bijbehorende installaties, is up-to-date technische informatie van essentieel belang. De opdrachtgevers in de op- & overslag sector dienen verschillende disciplines te beheren, zoals civiel, werktuigbouw en elektrotechniek. Deze diversiteit maakt het managen van de verschillende assets een uitdaging.

Vector Eyes bedient de opslag- & overslag sector door middel van het up-to-date maken van historische data, bijwerken van As-built informatie en classificeren van Projectdata. Samen met ons Document Management systeem bieden we een oplossing voor bovenstaande uitdagingen binnen deze sector. Alsmede certificatenbeheer, remote & onsite document-control en integratie met verschillende maintenance management systemen.

Erik Gerrits

Lead Document Controller

Het is voor onze organisatie van groot belang dat onze engineeringsdata up-to-date is en dat deze op unieke kenmerken is en wordt geclassificeerd. Zo zijn wij in staat op elk moment actuele informatie beschikbaar te stellen via ons DMS. Met de transitie naar Meridian projecten portal zijn wij straks in staat vanaf elke locatie, op verschillende apparaten, inzage te hebben in onze project documenten en status. Vector Eyes ondersteunt ons in deze processen op meerdere gebieden.

en