Vector Eyes

Vector Eyes levert haar klanten een
complete oplossing op het gebied
van archiefdiensten en engineering
content management. Altijd en
overal up-to-date informatie, dat is
onze belofte.

Sinds 1992

Vector Eyes levert haar diensten al sinds 1992. Waar wij zijn begonnen als scanservice bedrijf, zijn wij ruim 30 jaar later uitgegroeid tot een full-service organisatie om al uw technische (online) documenten up-to-date te houden.

Er zullen maar heel weinig bedrijven zijn, waarvan de procedures, ontwerpen, vergunningen, afspraken, tekeningen etc. niet op papier of digitaal zijn vastgelegd. Sinds 2001 verzorgen wij ook de archiefbeheersdiensten voor onze relaties. Alles wat betrekking heeft tot uw archief kan Vector Eyes voor u verzorgen. Dit alles geschiedt vanaf onze locatie in Zwijndrecht of bij u op de locatie. Door een jarenlange ervaring met documentstromen, procedures en standaarden is men bij Vector Eyes op de hoogte van de juiste manier van archiveren en beheren.

Wij kunnen dus met recht zeggen dat wij gekwalificeerde medewerkers in huis hebben met jarenlange ervaring. Met deze specialisten in dienst hebben wij de afgelopen jaren al meerdere internationale en lokale organisaties in diverse sectoren en landen geholpen met standaard en maatwerk software oplossingen. Daarmee halen zij dagelijks meer waarde uit hun data.  


Partners

Vector Eyes is al 25 jaar partner van Accruent, de wereldwijde leverancier van software die organisaties steunen bij het beheer van de levenscyclus van hun fysieke resources. Ruim 10.000 klanten, verdeeld over meer dan 150 landen vertrouwen op Accruent om kosten te besparen, asset lifecycles te verlengen, compliance te garanderen en hun bedrijfsdoelen te realiseren.


Eyeonim | Makes data work for you

Eyeonim is gespecialiseerd in het oplossen van informatiemanagementvraagstukken rondom het beheren en onderhouden van gebouwen, gebouw gebonden installaties, productiemiddelen en engineeringprojecten. Vector Eyes werkt met Eyeonim samen aan een aantal grote projecten, waarbij er ook een gezamenlijke helpdesk is ingericht. Hier kunnen klanten met al hun vragen en wensen terecht.

Vector Eyes is uw partner op het gebied van Document Management

VECTOR EYES

Visie

Het is onze visie om voor elke partij met technische informatie, een partner te zijn op het gebied van archiefdiensten en engineering content management. De werelden van Asset management, Content management, Documentbeheer en Maintenance systemen zullen in de toekomst steeds vaker met elkaar gelinkt en/of geïntegreerd zijn.

Interesse in onze scanservice?

Bent u nog niet bekend met onze scanservice, vraag dan vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak, dan kunnen wij u tijdens het gesprek voorrekenen wat de besparingen zouden kunnen zijn van onze scanservice.

en