Waterschappen & overheid

Waterschappen & overheid

De afgelopen jaren hebben diverse waterschappen, overheden en semi-overheden gebruik gemaakt van de diensten van Vector Eyes. Of het nu gaat om informatie over kunstwerken, gebouwen, sluizen, het wegennet of waterschappen. Overheden willen steeds sneller kunnen zoeken in bestaande technische informatie en de meest recente informatie snel beschikbaar kunnen krijgen in een digitaal formaat. Standaardisatie, afsprakenstelsels, samenwerking en meedenken tussen de diverse diensten en Vector Eyes zijn een sleutel tot het succes.

Vector Eyes bedient de diverse overheden en semi-overheden door middel van het up-to-date en digitaal maken van historische data, bijwerken van As-built informatie en classificeren van de diverse data-stromen. Samen met onze Document Management oplossing bieden we een oplossing voor bovenstaande uitdagingen binnen deze sector. Alsmede de fragmentatie van engineering data, concurrent engineering, transmittal management en integratie met verschillende maintenance management systemen.

Patrick Wentzler

GIS-Analist/Applicatiebeheer

In het jaar 2012 was het waterschap op zoek naar een geschikt tekeningenbeheersysteem. Na diverse onderzoeken zijn we tot de conclusie gekomen dat het tekeningenbeheersysteem Meridian het beste zou aansluiten bij de wensen van het waterschap. We zijn toen met Vector Eyes te Zwijndrecht verdergegaan. Het zijn goede, doortastende medewerkers ieder op zijn vakgebied. Wanneer er zich problemen voor doen zijn zij altijd bereid om je waar mogelijk direct te helpen. Kortom, vanaf het begin hebben we een goede relatie/samenwerking ondervonden.

en