Olie & Gas

Olie & Gas

In de olie & gas sector is snelle toegang tot juiste accurate informatie van essentieel belang. Ter voorkoming van kritieke situaties dienen de technische-tekeningen & -documentatie te allen tijde beschikbaar te zijn. Ook voor verbeteringen op gebied van proces en veiligheid is een up-to-date technisch dossier het juiste uitgangspunt.

Vector Eyes bedient de olie & gas sector door middel van het up-to-date maken van historische data, bijwerken van As-built informatie en classificeren van Projectdata. Samen met ons Document Management systeem bieden we een oplossing voor bovenstaande uitdagingen binnen deze sector. Alsmede de fragmentatie van engineering data, concurrent engineering, transmittal management en integratie met verschillende maintenance management systemen.

Oscar Bos

Operations Director Asset Integrity and Maintenance Optimisation

Dankzij de Meridian portal van Vector Eyes hebben wij een collaboration platform, waardoor wij makkelijk kunnen schakelen op internationaal niveau. Verder is Vector Eyes voor ons in diverse projecten het tekenbureau dat de schakel is tussen onze klanten en onze eigen serviceverlening

en