Accruent versterkt DMS portfolio met overname van RedEye

Een nieuwe stap in Cloud-Based Engineering Drawing Management

Accruent heeft wereldkundig gemaakt dat het RedEye heeft overgenomen, een in Australië gevestigd bedrijf voor Engineering Document Management Software (EDMS) dat gespecialiseerd is in cloud-native oplossingen.

Accruent versterkt haar positie in Engineering Document Management met de toevoeging van RedEye aan haar portfolio, dat al het essentiële en krachtige product Meridian omvat. Deze overname biedt klanten een uitgebreide suite van opties voor het beheren en onderhouden van engineering documentatie, variërend van on-premise tot cloud-gebaseerde oplossingen.

Wat deze stap zo opmerkelijk maakt, is de aanvullendheid tussen Meridian en RedEye. Meridian zal hét product zijn voor alle On-Prem en SaaS (private cloud) oplossingen. Daarentegen zal RedEye het vlaggenschip zijn voor Accruent’s Cloud productaanbod. Dit stelt klanten in staat om te profiteren van de kracht van beide platforms, afgestemd op hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Het RedEye Document Management Systeem (DMS) biedt een geavanceerde oplossing voor het beheren, organiseren en delen van documenten binnen de organisatie. Met een focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid stroomlijnt het systeem de document gerelateerde processen, waardoor het team productiever wordt en de samenwerking wordt verbeterd.

Kenmerken:

  1. Centrale opslag: RedEye biedt een veilige, centrale opslagplaats voor al uw documenten, waardoor het gemakkelijk is om belangrijke informatie te vinden en te beheren.
  2. Geavanceerde zoekmogelijkheden: Met krachtige zoekfunctionaliteiten kunnen gebruikers snel en eenvoudig documenten vinden op basis van trefwoorden, metadata of andere relevante criteria.
  3. Versiebeheer: Het systeem houdt automatisch de versiegeschiedenis van documenten bij, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente versies en eerdere wijzigingen kunnen bekijken indien nodig.
  4. Toegangscontrole: RedEye biedt uitgebreide controle over de toegang tot documenten, waardoor beheerders kunnen bepalen wie welke documenten mag bekijken, bewerken of delen.
  5. Workflowautomatisering: Automatiseer routinematige taken en processtappen met workflowfunctionaliteiten, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de kans op fouten wordt verkleind.
  6. Audit Trail: Een gedetailleerde audit trail houdt bij wie welke acties heeft uitgevoerd binnen het systeem, waardoor de naleving van regelgeving wordt vergemakkelijkt en de verantwoordelijkheid wordt verhoogd.
  7. Integraties: RedEye integreert naadloos met andere bedrijfstoepassingen en systemen, waardoor een geïntegreerde en samenhangende werkomgeving wordt gecreëerd.

Of u nu een kleine onderneming bent die op zoek is naar een eenvoudige oplossing voor documentbeheer of een grote organisatie die behoefte heeft aan geavanceerde functies voor samenwerking en controle, het RedEye Document Management Systeem biedt de tools en functionaliteiten die u nodig heeft om uw documentbeheer naar een hoger niveau te tillen. Met RedEye kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is, wetende dat uw documenten veilig, georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Bij Vector Eyes zijn we enthousiast over onze samenwerking met Accruent en RedEye om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van documentbeheer en technische tekeningbeheer in de Cloud. Met deze strategische partnerschap kunnen we boeiende nieuwe mogelijkheden bieden die onze klanten helpen om succesvol te blijven in een voortdurend evoluerende technologische wereld.

Heb je vragen over RedEye of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 078 629 0629. We staan klaar om je te helpen!

en