123ATEX en Vector Eyes bundelen krachten

123ATEX en Vector Eyes bundelen krachten om Asset Owners nog gerichter te bedienen.

Sinds enige tijd werken 123ATEX en Vector Eyes samen aan een aantal mooie projecten voor Asset Owners uit de industrie. Zichtbaar is geworden dat beide partijen een eigen expertisegebied hebben, maar een zeer waardevol verlengstuk kunnen vormen voor elkaars diensten.

De afgelopen periode heeft de samenwerking zich verder gevormd en is inzichtelijk geworden binnen welke projecten en mogelijk toekomstige opdrachten de handen nader ineengeslagen kunnen worden, om zodoende onze opdrachtgevers nog completer te kunnen bedienen. 

123ATEX

123ATEX ondersteund Vector Eyes bij alle specialistische kennis betreffende wet- en regelgeving omtrent explosieveiligheid en in het bijzonder bij het inzichtelijk maken van de benodigde en verplichte documentatie om als Asset Owner op ATEX- gebied compliant te zijn.

VECTOR EYES

Vector Eyes ondersteund 123ATEX op haar beurt bij het managen en up-to-date maken en houden van de technische documenten van de opdracht gevende Asset Owners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan As-Built tekenwerk en het realiseren van een gestroomlijnde hand over van project documentatie.

Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten breder en specifieker ondersteunen. Wij streven ernaar om deze samenwerking verder uit te breiden en meer Asset Owners binnen onze expertises te kunnen bedienen.

Ga voor meer informatie over 123ATEX naar de volgende website: 123 ATEX | explosion risk experts

en