Voor het beheer van uw tekeningen en documenten

BlueCielo Meridian Enterprise

In de eerste jaren van ons bestaan kwamen wij al in aanraking met relaties die beschikte over veel technische informatie in zowel digitale als analoge vorm. Deze informatie werd ongestructureerd bewaard op harde schijven, cd’s, tapes en in kasten, lades, rekken etc.

Om deze informatie controleerbaar op te slaan werd er gekozen voor een softwarepakket dat het beheer van Engineerings informatie als doelstelling had. Sinds deze tijd zijn wij dealer van de BlueCielo software producten. BlueCielo is een Nederlands softwarehuis dat actief is in het beheer van Engineering document data. Inmiddels is het bedrijf wereldwijd actief met kantoren op diverse plekken over de wereld.

In de afgelopen jaren heeft deze markt zich sterk ontwikkeld. Ging het in het begin om een koppeling van de database record met een grafische plaatje zodat informatie snel gevonden en bekeken kon worden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaarde Engineering document management oplossing met daarin de wensen en eisen die de moderne engineer en manager stelt aan dit product. Daarnaast zijn er diverse modules uitgebracht die diverse zaken voor u kunnen vereenvoudigen.


More information

BlueCielo Corporate Brochure

BlueCielo Meridian Information

BlueCielo partner

Klik hier voor meer informatie over ons partnerschap van BlueCielo.