Wij scannen uw documenten en maken uw archief digitaal beschikbaar.

Documenten scannen

Ook binnen een kantooromgeving worden documenten gescand. Denk hierbij aan rapporten, ordners, aktes, facturen, documenten, correspondentie, bouwaanvragen, personeels- of patiëntendossiers en nog veel meer. Vector Eyes kan al deze documenten scannen. Ook eventuele bewerkingen verzorgen wij, zoals ontdoen van tabbladen, post-it stickers, nietjes, barcodes, ordners, naamgeving, uit- en inbinden, open vouwen, alleen maar zwart/wit of ook kleur, PDF of PDF/A, etc.

Oude documenten scannen

Ook voor al uw materiaal van historische waarde, of materiaal wat niet beschadigd mag worden, hebben wij de juiste apparatuur. Voordat wij aan het scannen van uw documenten beginnen, verzorgen wij een inventarisatie. Zo brengen we in kaart, waar het archief in grote lijnen uit bestaat. Daarnaast zullen wij een aantal zaken met elkaar afspreken denk aan transport, naamgeving of scan-resolutie. Zo worden ook de nabewerkingsactiviteiten vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan het schoonknippen, rechtzetten en bijwerken van de documenten na scannen. Naar aanleiding van de inventarisatie ontvangt u een aanbieding.

Documenten scannen in Zwijndrecht of op locatie?

De werkzaamheden vinden veelal bij ons in Zwijndrecht plaats, maar indien gewenst kunnen wij de documenten ook bij u op locatie scannen. Dit in verband met bijvoorbeeld de vertrouwelijkheid van de documenten. Mocht u tijdens het scantraject een document nodig hebben, dan wordt het document met prioriteit gescand en naar u gemaild. Wij kunnen u ook begeleiden bij het importeren van de documenten in uw systeem, zodat u een digitaal archief krijgt. Mocht u niet over deze software beschikken, of de mogelijkheden van een ander softwarepakket willen onderzoeken, dan kunnen wij u als dealer van de BlueCielo suite mogelijk een goede oplossing aanbieden.

Laat ook uw documenten scannen door Vector Eyes

Interesse om uw documenten door Vector Eyes te laten scannen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inventarisatie.