Bouwtekeningen scannen bij ons op locatie in Zwijndrecht of indien gewenst bij u op locatie.

Bouwtekeningen scannen

Wilt u ook het gemak ervaren van een digitale bouwtekening? Overweeg dan uw bouwtekeningen te laten scannen door Vector Eyes. Een digitaal archief met al uw ingescande bouwtekeningen scheelt niet alleen in ruimte in opslag van een analoog archief, digitalisering biedt nog meer voordelen:

  • uw medewerkers kunnen op eenvoudige wijze overal beschikken over de ingescande bouwtekeningen;
  • ingescande bouwtekeningen zijn makkelijk te delen met derden;
  • afhankelijk van de opslagcondities, vergeelt en verweert een papieren bouwtekening na verloop van jaren, terwijl een digitale bouwtekening geen kwaliteitsverlies kent;
  • na het inscannen van de bouwtekeningen biedt onze nabewerking zelfs verbeterde kwaliteit van het document.

Bouwtekeningen scannen bij Vector Eyes in Zwijndrecht of op locatie

Vector Eyes voert de werkzaamheden voor digitalisering uit in Zwijndrecht. Indien gewenst, bijvoorbeeld wanneer uw bouwtekeningen in verband met vertrouwelijkheid niet verplaatst mogen worden, scannen wij de bouwtekeningen bij u op locatie. Wij hebben ervaring met het scannen van bouwtekeningen in diverse industrieën, waaronder: olie en gas, opslag en overslag, overheidsinstanties en diverse productiefaciliteiten.

Onze werkwijze van digitaliseren en archiveren

Voordat wij aan het scannen van uw analoge bouwtekeningen kunnen beginnen, inventariseren wij in grote lijnen waar het archief met bouwtekeningen uit bestaat. Op deze manier brengen wij exact de werkzaamheden in kaart en ontvangt u een passende aanbieding.

Om u een optimale service te bieden, spreken wij voor aanvang van het scan-traject een aantal zaken met elkaar af. Van belang zijn bijvoorbeeld het transport van de bouwtekeningen, de naamgeving voor het archiveren en de scan-resolutie.

Verder leggen we de activiteiten vast voor de nabewerking. Denk hierbij aan het schoonknippen, rechtzetten en bijwerken van de bouwtekeningen na het scannen. Daarnaast voorzien we diverse klanten van een index bestand van alle tekening-informatie zodat de bouwtekeningen eenvoudig kunnen worden opgenomen in een systeem.

Maatwerk scannen bij Vector Eyes

Wilt u weten welke voordelen scannen van bouwtekeningen u oplevert? Wij vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een inventarisatie.