Vector Eyes verzorgt al jaren scanservice voor een brede groep van klanten.

Scanservice

Vector Eyes verzorgt al jaren scanservice voor een brede groep van klanten. Of het nu gaat om tekeningen, documenten, foto’s of ander analoog materiaal, wij verzorgen de scanservice en maken uw archief digitaal beschikbaar. Zo kunt u zich richten op uw eigen activiteiten en hoeft u geen investeringen te doen in de aanschaf van apparatuur, personeel, kantoorruimte en opslag.

Scanservice sinds 1992

Wij voeren onze scanservice werkzaamheden al uit sinds 1992. Wij kunnen dus met recht zeggen dat wij gekwalificeerde medewerkers in huis hebben met jarenlange ervaring. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij beschikken over een selectie van nauwkeurige scanners, die uiteen lopen van grootformaat scanners tot hoog volume A4/A3 scanners, die zowel zwart/wit als fullcolour kunnen scannen. Ook uw microfilms of vensterponskaarten kunnen we volledig automatisch scannen. Daarnaast beschikken wij ook over boeken-scanners om uw historisch materiaal te digitaliseren.

De voordelen van onze scanservice

De gescande bestanden kunnen worden aangeleverd in diverse digitale formaten, waaronder: TIF, JPG en PDF en PDF/A. Daarnaast kunnen wij waar wenselijk ook het transport verzorgen van uw documenten en tekeningen. Onze scanservice zorgt er voor dat u digitaal de beschikking krijgt over uw archief. Een digitaal archief heeft vele voordelen:

  • De digitale tekeningen en documenten kunnen gebruikt worden in de huidige beheerssystemen.
  • Het veroudering proces wordt gestopt.
  • Er komen vierkante meters beschikbaar voor andere activiteiten.
  • De tekeningen kunnen snel en vanaf elke werkplek opgevraagd worden.
  • De distributie geschiedt snel via netwerken of e-mail (ook extern).
  • De tekeningen worden in de back-up procedure meegenomen.
  • Het biedt u de mogelijk om het archief ook extern bij te houden.
  • Opleidingen zijn al gebaseerd op digitale verwerking van tekeningen.
  • De beheerkosten kunnen gezien de efficiency en effectiviteit omlaag.

Interesse in onze scanservice?

Bent u nog niet bekend met onze scanservice, vraag dan vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak, dan kunnen wij u tijdens het gesprek voorrekenen wat de besparingen zouden kunnen zijn van onze scanservice.

Vector Eyes verzorgt al jaren scanservice voor een brede groep van klanten. Tekeningen scannen
Meer Scanservice:
Tekeningen scannen Wij scannen uw tekeningen veelal bij ons op locatie in Zwijndrecht of waar wenselijk bij u op locatie.
Grootformaat tekeningen scannen Vector Eyes heeft de beschikking over een krachtige scanner voor het scannen van uw grootformaat tekeningen. Wij bieden ook diverse mogelijkheden qua nabewerking en transport van de tekeningen.
Bouwtekeningen scannen Heeft u bouwtekeningen die u ingescand wilt hebben? Lees hier meer informatie over dit proces.
Documenten scannen Wij verzorgen het scannen van uw documenten incl. nabewerkingsactviteiten en maken uw archief digitaal beschikbaar.
Digitaliseren van tekeningen Het digitaliseren van tekeningen scheelt u archiefruimte én zorgt er voor dat u gemakkelijk en snel de beschikking heeft over uw tekeningen.
Scannen van vensterponskaarten Erfenissen uit het verleden worden ze soms wel eens genoemd… 35mm vensterponskaarten – rolfilm – jackets - dia's. Maar ook deze originelen kunnen wij digitaal maken.
Archiefopslag en vernietiging Lees meer over onze mogelijkheden voor archiefopslag en vernietiging met of zonder certificaat.
Data Entry / Indexeren Uw documenten snel en eenvoudig terugvinden in uw digitale archief? Wij indexeren uw documenten en bouwen een database op met de relevante kenmerken.