Vector Eyes zorgt er voor dat u controle heeft over uw as-built tekeningen

As-built tekeningen

De afgelopen jaren komen wij als verzorger van archiefdiensten steeds vaker de vraag tegen of wij ook een tekeningen pakket as-built kunnen brengen en houden. Sinds 2002 verzorgen wij voor een brede groep klanten de as-built tekeningen.

Daarom As-built tekeningen

As-built tekeningen biedt u controle over uw tekeningen. Belangrijk als u bijvoorbeeld moet voldoen aan eisen op het gebied van brandveiligheid of  NEN certificeringen. Maar, zeker ook als u bij storingen of gewenste aanpassingen snel inzicht wilt hebben in de actuele tekeningen. Heeft u revisies in uw as-built tekeningen, dan verwerkt Vector Eyes deze conform uw voorschriften.

As-built tekeningen beheren

Vector Eyes zorgt voor een effectief proces waarbij tekeningen beheert, aangepast en gecontroleerd worden. Wij leveren passende software waarmee u inzicht krijgt in uw actuele as-built tekeningen. In overleg bepalen wij aan welke eisen het systeem en de tekeningen moeten voldoen, wie tot welke informatie toegang krijgt en tot welk detailniveau de informatie inzichtelijk moet zijn.

Laat uw as-built tekeningen ook door Vector Eyes beheren

Wij hanteren zeer scherpe tarieven en snelle levertijden om uw as-built tekeningen te beheren. Voor een aantal relaties verzorgen wij zelfs  het op de juiste manier in en uitchecken van deze tekeningen. Opmerkingen worden in rood/groen/blauw sets aan ons aangeleverd.