Conversion is our business

Conversieservice

Conversion is our business, zo luidt onze slogan!

Al vele jaren converteren wij bestanden naar de meest uiteenlopende formaten. Vaak zijn het gescande tekeningen, welke wij omzetten naar vectoren ofwel een CAD formaat zoals bijvoorbeeld AutoCAD. Maar het kunnen ook sjablonen zijn, die bijvoorbeeld uitgesneden dienen te worden. Heeft u een conversie vraag of zoekt u naar een oplossing, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling: (078) 629 0 629.

Bent u al in het bezit van een papieren tekening of een digitaal bestand wat u wilt converteren naar een DWG, DXF of PDF formaat, dan kunt u deze mailen naar: scanning@vectoreyes.nl.

Wij converteren bestanden voor onder andere bedrijven actief in olie & gas Meer over Olie & Gas
Meer Conversieservice:
Upload bestand(en) Heeft u een bestand wat geconverteerd moet worden? Upload hier uw bestand.
Conversie van analoge tekeningen Éen van de activiteiten op onze serviceafdeling is het converteren van analoge tekeningen. Onder het converteren verstaan wij het vectoriseren of reconstrueren van analoge informatie.
As-built tekeningen De afgelopen jaren komen wij als verzorger van archiefdiensten steeds vaker de vraag tegen of wij ook een tekeningen pakket as-built kunnen brengen en houden.
Conversie naar PDF Het PDF (portable document format) formaat is bij steeds meer bedrijven en overheden het formaat waar men de documenten in opslaat en uitwisselt.
Tekstherkenning OCR is een afkorting van Optical Character Recognition. OCR is het softwarematig tekst/karakters herkennen en omzetten naar bijvoorbeeld een Microsoft Word document of PDF bestand.
Prijzen Benieuwd naar de kosten om uw tekening te laten converteren naar een vectortekening?