Turnkey oplossingen in archiefbeheer

Turnkey oplossingen

Vector Eyes levert een totaalpakket aan diensten om uw archief compleet up-to-date te houden. Wij beheersen het gehele proces. Van scannen, tot converteren en van het beheren van het analoge archief tot het leveren van (maatwerk)software om uw archief digitaal beschikbaar te maken. Vector Eyes als partner om uw archief altijd up-to-date te houden, daar kunt u op rekenen!

Sinds 1992

Vector Eyes levert haar diensten sinds 1992. Wij kunnen dus met recht zeggen dat wij gekwalificeerde medewerkers in huis hebben met jarenlange ervaring. Tot onze klantenkring mogen wij naast vele lokale en internationale bedrijven, actief in diverse sectoren, ook plaatselijke en landelijke overheden rekenen.

Interesse in onze turnkey oplossingen?

Bent u nog niet bekend met onze oplossingen, vraag dan vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak.

Meer Turnkey oplossingen:
Scanservice Vector Eyes verzorgt al jaren scan service voor een brede groep van klanten. Of het nu gaat om tekeningen, documenten, foto’s of ander analoog materiaal, wij maken het digitaal voor u.
Conversieservice Wij converteren bestanden naar de meest uiteenlopende formaten zoals vectoren.
Archiefbeheer Vector Eyes kan vanuit Zwijndrecht of bij u op locatie de gedeeltelijke of volledig document controller rol overnemen. Dit houdt in dat wij uw archief up to date houden.
Software Vector Eyes is dealer van WiseImage en BlueCielo suite! Daarnaast ontwikkelen wij ook in eigen huis software.