Groot formaat tekeningen scannen Rotterdam

Groot formaat tekeningen scannen in Rotterdam

Wilt u groot formaat tekeningen scannen in Rotterdam? Vector Eyes heeft de beschikking over een krachtige scanner voor het scannen van uw grootformaat tekeningen. De gescande grootformaat tekeningen kunnen wij u leveren in diverse bestandsformaten denk aan TIF, JPG, PDF en PDF/A. Heeft u een groot aantal tekeningen die u gescand wilt hebben, dan doen we vooraf een inventarisatie. Zo krijgen we in kaart, waar het archief in grote lijnen uit bestaat. Dit is voor beide partijen van belang, gezien de werkzaamheden en de te verwachte kosten. Naar aanleiding van deze inventarisatie, krijgt u een aanbieding. Om het voor u makkelijk te maken kunnen wij ook het transport van de tekeningen verzorgen.

Voor aanvang van het grootformaat tekeningen scannen zullen we een aantal zaken met elkaar afspreken. Zaken die betrekking hebben op bijvoorbeeld naamgeving, scan-resolutie of transport. Zo worden ook de nabewerkingsactiviteiten vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan het schoonknippen, rechtzetten en bijwerken van de grootformaat tekeningen na scannen. Tevens komt het regelmatig voor dat klanten een index bestand willen hebben van alle tekeninginformatie om deze op te nemen in een systeem.

Grootformaat tekeningen scannen in Rotterdam of op locatie?

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij groot formaat tekeningen scannen in Rotterdam. In principe vindt het scannen van de tekeningen  plaats bij ons op locatie in Zwijndrecht. Hier hebben wij de beschikking over de juiste apparatuur om uw tekeningen goed en vakkundig te kunnen scannen. Waar wenselijk kunnen wij wel het transport van uw grootformaat tekeningen verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Mocht u tijdens het scantraject een tekening nodig hebben, dan wordt die tekening met prioriteit gescand en naar u gemaild.

Laat ook uw grootformaat tekeningen scannen door Vector Eyes

Interesse om uw grootformaat tekeningen door Vector Eyes te laten scannen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Heeft u uw archief al op orde? Wij hebben jarenlange ervaring met archiefbeheer voor organisaties in de Regio Rotterdam. Archiefbeheer Rotterdam