Partners

In de snel veranderende wereld van ICT en Document Management is het noodzakelijk om gezamenlijk oplossingen voor onze relaties te vinden en te realiseren. Vector Eyes werkt samen met een aantal partners om deze doelen te bereiken.

Vector Eyes is sinds 1993 partner van Accruent en levert sinds jaar en dag Meridian, de Document Management software die Accruent ontwikkeld. Ruim 10.000 klanten, verdeeld over meer dan 150 landen vertrouwen op Accruent om kosten te besparen, asset lifecycles te verlengen, compliance te garanderen en hun bedrijfsdoelen te realiseren. Als partner maken we tevens deel uit van een mondiaal netwerk dat kennis en specialisme met elkaar uitwisselt.

Eyeonim is gespecialiseerd in het oplossen van informatiemanagementvraagstukken rondom het beheren en onderhouden van gebouwen, gebouw gebonden installaties, productiemiddelen en engineeringprojecten. Daarnaast helpt Eyeonim bij het invullen van software- en businessmodules in een bepaalde architectuur neer te zetten en de onderlinge componenten met elkaar te verbinden. Vector Eyes werkt samen met Eyeonim aan diverse projecten.

en