Engineering Document Management Software

Engineering Document Management Software:

Een Meridian Software oplossing

Bewaar al uw documenten en tekeningen op één plek met Accruent Meridian Enterprise software. Meridian biedt een enkele bron van informatie, configureerbare workflows om de samenwerking met alle interne afdelingen te stroomlijnen en zorgt ervoor dat elke documentwijziging wordt bijgewerkt en gecontroleerd om naleving van de regelgeving aan te tonen.

Beheer alle missiekritieke documenttypes.

Meridian biedt een uitgebreide software oplossing voor technisch tekenbeheer waarbij gebruikers eenvoudig 2D- en 3D-inhoud van elk CAD-systeem kunnen opslaan, beheren, renderen en visualiseren. Organisaties kunnen hun stamgegevens up-to-date houden terwijl ze hun veranderingsprocessen in geïsoleerde werkgebieden organiseren met behulp van workflows en gegevensvalidatie. Ze kunnen ook een volledig audittrail bieden voor naleving van de regelgeving. Gebruikers kunnen Microsoft Office-documenten, pdf’s, gescande afbeeldingen en hybride bestanden beheren, waardoor Meridian de ultieme opslagplaats wordt voor het consolideren van alle verouderde en project gerelateerde technische informatie.

Kernpunten:

  • Beheer de uitwisseling van technische documentatie met interne en externe belanghebbenden.
  • Controle over wijzigingen in engineeringgegevens via configureerbare workflows.
  • Koppel documenten aan asset-tags zodat gebruikers gemakkelijk asset-informatie kunnen vinden.
  • Behoud de integriteit van technische gegevens.
  • Zorgen voor effectieve controle en verandermanagement.
  • Verlaag de kosten van overdracht.
  • Doorbreek informatiesilo’s tussen afdelingen.

Erik Gerrits

Lead Document Controller

Het is voor onze organisatie van groot belang dat onze engineeringsdata up-to-date is en dat deze op unieke kenmerken is en wordt geclassificeerd. Zo zijn wij in staat op elk moment actuele informatie beschikbaar te stellen via ons DMS. Met de transitie naar Meridian projecten portal zijn wij straks in staat vanaf elke locatie, op verschillende apparaten, inzage te hebben in onze project documenten en status. Vector Eyes ondersteunt ons in deze processen op meerdere gebieden.

en