Archiefbeheer & Project overdracht

Archiefbeheer & Project overdracht

Vector Eyes biedt een totaal oplossing voor het archiveren en beheren van documenten en tekeningen. Ons belangrijkste uitgangspunt bij archiefbeheer is dat de documenten te allen tijde up-to-date en beschikbaar zijn voor klanten. Dit realiseren wij door het uitvoeren van As-Built tekenwerk, toepassen van de juiste revisies, importeren en exporteren van nieuwe en bestaande documenten, bijhouden van uitgeleende tekeningen en documenten, rapportages van verwerkte werkzaamheden en kwaliteitsbewaking. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de klant altijd de beschikking heeft tot een actueel archief.  Vector Eyes kan de archiefbeheerdiensten bij u op locatie uitvoeren, maar het kan ook vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht uitgevoerd worden.

Voor het beheren van archief is passende software van groot belang. Vector Eyes biedt een Document Management Software oplossing aan om alle aspecten van archiefbeheer optimaal uit te kunnen voeren.

Rik Kleinloog

Technical Specialist

Dankzij de diensten van Vector Eyes en de Meridian DMS software kunnen wij makkelijk en snel tekeningen en documenten opvragen en delen met relevante belanghebbenden. Daarnaast hebben wij vanwege het revisiebeheer een goed inzicht in alle versies en aanpassingen van tekeningen.

Een totaaloplossing voor uw archiefbeheer

Vector Eyes

Interesse in ons archiefbeheer?

Benieuwd naar welke totaaloplossing wij voor u kunnen realiseren? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

en